About Marlute

English translation below

Over mij

Toen ik net op de middelbare school in Den Helder zat begon de droom om als bijbelvertaler te gaan werken te groeien. Deze droom heb ik altijd gehouden. Na de middelbare school ben ik daarom taalwetenschap gaan studeren aan de VU in Amsterdam. Mijn master heb ik gedaan in Leiden. Omdat het belangrijk is om als bijbelvertaler kennis van theologie te hebben, ben ik naar Bonn gegaan om theologie te studeren. Nu hoop ik mijn kennis en vaardigheden te kunnen gebruiken om de Roma te helpen, zodat ze de Bijbel in hun eigen taal kunnen lezen.

Meer weten?

Neem contact met me op, ik vind het leuk om van je te horen!

About me

Since the beginning of the secondary school, the dream of becoming a Bible translator started to grow. This dream has kept growing. After I finished the secondary school, I started to study linguistics in Amsterdam. I did my master in linguistics in Leider. Because it is important as a Bible translator to have theological knowledge, I went to Bonn in Germany to study theology. Now I’m in England to do the linguistics course of Wycliffe. I hope that I can use my knowledge and talents to help the Roma, so that they can read the Bible in their own language.

Contact

If you want to know more, please fill in the contact form. I would love to hear from you.

© 2013 Marlute van Dam. De standpunten en meningen op deze website zijn de persoonlijke mening van Marlute van Dam en staan los van eventuele officiële standpunten van Wycliffe Bijbelvertalers Nederland. Marlute van Dam is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de uitlatingen en reacties van derden op de hier gepubliceerde stukken. Meer informatie over Wycliffe Bijbelvertalers Nederland is te vinden op http://www.wycliffe.nl.

Advertisements

2 thoughts on “About Marlute

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s